Bart Feeburg

Ben ik degene die u zoekt?

Goedlachs, humorvol, creatief en serieus

Persoonlijke gegevens

Naam: Bart Feeburg

Adres: Noordbroeksterstraat 6, 9611 BH

Woonplaats: Sappemeer

Tel: +316540885241

Email: b.feeburg1@gmail.com

Meer over mijzelf

Mijn naam is Bart Feeburg, 36 jaar en woonachtig in Sappemeer. 

Op het moment ben ik werkzaam op de backoffice van Aquariumspeciaalzaak Frits Kuiper in Groningen. Een heel leuk bedrijf en mijn taken zijn zeer divers zoals het verzorgen van de web-orders, het bijbehorende klantcontact, social media, onderhouden van de website (wordpress) en content maken voor het Youtube kanaal. Toen ik deze vacature voorbij zag komen had ik wel direct het gevoel om bij jullie te solliciteren. Het publiek van de Provincie is heel breed en zo divers. Het is een uitdaging om deze mensen/inwoners van de provincie Groningen goed aan te spreken en te triggeren. Daarbij schrijven jullie dat het een kleine creatief team is, wat mij ook goed aanspreekt.

Op mediagebied ben ik van alle markten thuis. Tijdens mijn studie MultimediaDesign heb de basis kunnen leggen wat betreft digitaal ontwerpen, web-Design, fotografie en het filmen en video-editing en dit heb ik na mijn studie veel in de praktijk kunnen brengen en daarbij uiteraard veel bijgeleerd. 

Videomaker

Video’s kunnen maken is mijn allermooiste eigenschap. Een perfect video  creëer je door een juiste timing en een goede combinatie tussen spannende shots en overzichtelijke shots. Na mijn studie heb ik veel videoclips mogen maken, heb ik bruidsparen een mooie herinnering bezorgd door mooie trouwvideo’s en heb leuke reportages kunnen maken. 

Video voorbeelden

leuke
reportages
verrassende
Eventopeningen
bij de tijdse
reclames
Muziek
videoclips

Fotografie

Als fotograaf ben ik regelmatig op pad om bij live-muziek foto’s te maken. Daarnaast heb ik mij kunnen verdiepen in bedrijfsfotografie. Ook op diverse bruiloften mocht ik met mijn camera de dag vastleggen. 

fotografie voorbeelden

_DSC0126
professionele
bedrijfsfoto's
VULM portret fotograaf groningen
natuurlijke
portretten
41280453_1910510772371289_600647770436534272_o
spontane
bruiloftfoto's
Productfotografie
professionele
bedrijfsfoto's
VULM fotograaf feestje party-1
Event
registratie
151288199_2871406909773462_1730686572931597958_n
Oog voor
Detail

media-uitingen voorbeelden

94733354_131370371842198_8381151812220092416_n

Een idee is een eerste stap

"Als je toch van plan bent om te gaan denken, denk dan groot"
IMG_20221220_022958

Ik ben iemand die graag groot denkt. Wil je iets bereiken, dan moet je opvallen. Als ik projecten organiseer, wil ik dat direct goed is. Ik heb een duidelijk beeld van hoe ik het graag wil hebben. Zo heb ik met mijn band een eigen festival “Woodgrain Bluesrocknight” Dit moet tot in de puntjes goed. 

Persoonlijke noot

Ik ben een goed en sociaal persoon met creativiteit, muzikaliteit en gevoel voor humor. Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit en rust vaak niet totdat het gene wat af moet, af is. Ik kan goed met mensen overweg en ben altijd oprecht geïnteresseerd.

 

Competenties

 • Enthousiast
 • Betrokken
 • Communicatief
 • Probleemoplossend
 • Aanpassingsvermogen
 • Praktische denken

 

Opleiding

 • 1998 – 2001 VWO
 • 2001 – 2003 HAVO
 • 2003 – 2004 PABO Hanze Hogeschool*
 • 2004 – 2005 MTRO Noorderpoort*
 • 2006 – 2010 MultimediaDesign       Alfa-college

* Geen diploma

Vaardigheden

 • Microsoft office (WORD, Excel, powerpoint)
 • ADOBE (photoshop, Illustrator, Indesign, premiere pro)
 • Audio/Video (AV) Technisch 
 • Fotografie

talen

 • Nederlands +++++
 • Engels +++
 • Duits+++
 • Frans++

Partners

Voor diverse partners onderhoud ik de website en facebookpagina en voorzie deze van content.

Mercurius Marching-/Showband Assen | website | Facebook

Woodgrain Bluesrock band | website | Facebook

Groen-wonen.nu | website

Werkervaring

 • 2001 – 2004 Albert Heyn Medewerker
 • 2003 – 2012 PostNL Medewerker
 • 2010 – heden Freelancer video en fotografie en media. 
 • 2014 – 2016 Videomaker Kenniswerkplaats
 • 2018 – 2021 Bar/allround medewerker Theater Kielzog Hoogezand
 • 2021 – heden Allround Backoffice medewerker (website, social media, weborders, marketing) 

Verder heb ik veel activiteiten mogen doen als Freelancer zoals Bruiloftfotografie, het maken van bruiloftfilms, videoclips van bands en bedrijfsvideo’s.

Tijdens mijn baan in de horeca en allround-medewerker bij stichting Kielzog heb ik mij communicatief sterk ontwikkeld. Als host in het theater, had je veel te maken met een verscheidenheid aan gasten, die elke keer weer een andere benadering moeten hebben. Er werd veel gevraagd van mijn aanpassingsvermogen en creativiteit. 

 

motivatie

In de vacature  vragen jullie een allround vormgever op allerlei vlakken. Juist omdat dit op alle vlakken skills nodig heeft zou ik me heel goed thuisvoelen op deze positie. Het werken in een kleine groep zoals in het subteam online en communicatie en studio  spreekt mij erg aan. 

Juist omdat de provincie een hele grote doelgroep moet aanspreken, van jong tot oud en van ‘arm’ tot ‘rijk’ is het wel een uitdaging om ‘elkenain’ te bereiken. Onze provincie is een één van de mooiste van het land door mooie combinatie van natuur, landbouw ,bewoning en natuurlijk de prachtige stad als middelpunt. Naar mijn inziens kan iedereen hier prima in deze provincie Groningen wonen. 

Ik heb met vele jaren werkervaring als grafisch vormgever, fotograaf, videomaker, digitaal designer en website-maker genoeg competenties opgebouwd om jullie vacature op te vullen en plaats te nemen in het team. 

 

Ik zie dan ook graag uit naar een gesprek om nader kennis te maken.

duim omhoog 1